Musik, Seniordans & Line Dance i 2020

Husorkestre

Hos Ølgod har vi flere husorkestre, til at dække de mange åbningsdage over sæsonen og i år er Pet Mics og Den Skrigende Skinke tilbage som vores faste coverbands. Orkestrene har specialiseret sig i at favne så bred en musikskare som muligt og spiller alt fra gamle slagere, til hård rock og popballader. De kendestegnes ved deres enorme repetoire og kommer du forbi Ølgod, kan de helt sikkert spille et af dine yndlingsnumre, uanset alder og ophav.

 

Udover det, er Torben Lendager og hans dygtige band også tilbage igen i år og fylder et par weekender med klassisk rock og rul, ligesåvel som Suprize Duo for første gang indtager scenen, med en lang række 80’er og 90’er hits!

 

På Ølgod har vi også en række særarrangementer, som fx. det skarpe lokale jazzband Kjeld Flemmings Kvartet, der 4 gange i år vil huse Ølgod til en hyggelige dag i de bløde venlinge toner.

 

Seniordans

For de ældre afholder vi hver onsdag eftermiddag seniordans på Restaurant Ølgod. På dagen vil Brian Pedersen fra Butterflies spille op til dans med hit og slagere, og der vil kl 15 blive serveret kage, solbærrom og kaffe. Den første onsdag hver måned, tilbydes der også en lækker og dansk frokostbuffet, hvis der er tilmeldte nok.

 

Line Dance

Hver mandag aften er der åben line dance på Restaurant Ølgod. Danserne kommer fra forskellige klubber og alle er velkomne, dog skal der gøres opmærksom på, at der tages et dansegebyr på 20 kr. til administration og vedligehold. Klubben er non-profit og alt overskud går til arrangementerne. Vi gør opmærksom på, at det ved disse arrangementer er tilladt at medbringe egen mad, men at drikkevarer skal købes i baren.