Musik på Ølgod i 2022

Kandis

Kandis er et dansk danseband, der består af forsanger og guitarist Johnny Hansen, keyboardspiller Jens Erik Jensen, bassist Jørgen Hein Jørgensen, trommeslager Frank Thøgersen og guitarist Mads Hyldahl. Kandis har siden begyndelsen spillet hovedsageligt dansktop-musik, inspireret af det svenske danseband Vikingarna. Senere i karrieren inkorporerede Kandis country-poprock, og siden 2008 også den tyske schlager-stil.

Alleycats

Et af Danmarks absolut bedste dansebands. En trio der sætter stemningen i top med god musik og underholdning. AlleyCats er 3 friske, jyske musikere der virkelig kommer ud over scenekanten.

Montana Band

MONTANABAND leverer musik og underholdning i topklasse.  Et hæsblæsende repertoire hvor ALLE kommer på gulvet. Om det er musik fra GREASE, ABBA, AC/DC, QUEEN, Melodi Grand Prix, 80erne eller de nyeste hits, bliver alt leveret med energi og spilleglæde – kort sagt: MONTANABAND kommer ud over scenekanten!

Torben lendager & Roosters

Torben Lendager Band er navnet på bandet med Danmarks ældste teenager i forgrunden, nemlig Torben Lendager. Mange vil nok huske Torben Lendager fra de gode “gamle” dage, hvor han i 1970’erne serverede orkestret Walkers det ene store hit efter det andet. Hvem husker ikke “Little Kitty, Shalalala”, “Forever Together” samt “Fire” for bare at nævne et par stykker.

Forsangeren var dengang Torben Lendager. Han fik mange pigehjerter til at banke, og der blev ikke sparet på energien, når han optrådte. I dag har Torben Lendager et fast samarbejde med The Roosters, som i mange år har spillet et utal af koncerter over hele landet, og han er garant for det musikalske lydtæppe med deres store musikalitet og flotte vokal arbejde. Det er rutinerede folk med mange års erfaring på den danske musikscene.

Tilsammen danner de Torben Lendager Band, hvor repertoiret er sammensat af numre fra Walkers-tiden, Torbens egen solo karrierer samt diverse cover numre.

Kildegaards

KILDEGAARDS spiller coversange i mange forskellige genrer. Repetoiret dækker over både danske såvel som udenlandske bands i genrer som pop, rock, blues. Gennem mange år har KILDEGAARDS været brugt som opvarmning og pause underholdning i forbindelse med Bl.a Bamses Venner, Brd-vest, Amin Jensen, Shubidua, DAD, Fede finn & Funny boys, Monrad og Rislund.

Petmics

Fantastisk spilleglæde, altid godt humør samt fornemmelsen for publikums musikønsker. Det er de tre kodeord, når PetMic’s går på scenen.  Humørbomben af en duo består af Peter og Stefan, hvis musikalitet spænder over alt lige fra pop, rock, danske samt udenlandske slagere og ikke mindst de nye toner. Derudover komponerer PetMic’s også deres egen musik. Høflige og velklædte forfører de deres publikum, så alle er sikre på at gå hjem med et godt humør og en stemning, de sent vil glemme.

Butterflies

Butterflies er en spilleglad duo, der lægger vægt på den gode underholdning. Med Brian Pedersen klimtende på keyboardet og Henrik ”Fætter” Pedersen på trommer og sang, der garanti for, at dine gæster kommer i et festligt lag.

Butterflies’ to medlemmer bor på hver sin side af Storstrømmen, men forsøder festerne i en større geografi med deres glade musik. Butterflies har spillet sammen i mere en 30 år, og de har optrådt ved adskillige lejligheder som orkester for flere kendte kunstnere, på tv i Top Charlie og på DK4. Butterflies spiller til alt lige fra byfester f.eks. Vordingborg Festuge, festivaler, firmafester, familiefester til kæmpe halballer med en masse festglade mennesker.

Butterflies klarer altid den musikalske opgave med stort overskud og engagement, og de gør en dyd ud af at spille så bredt et repertoire som muligt. Intet arrangement er for lille eller for stort til Butterflies.

HEAVEN Danceband

Få gang i danseskoene! Når Heaven dance band fyre op under musikken fra 60-70-80-90erne og dansktop fra den glade flower power tid samt nutidens hitlistemusik, så det er næsten umuligt at sidde stille! Heaven Dance Band lever i en anden verden. En verden, der er for sød, for positiv og for optimistisk – men alligevel letgenkendelig. Og netop derfor har Heaven noget at give dig. En god aften med god musik.

Brian Spillemand

Husmusiker, som spiller god musik hver onsdag eftermiddag til seniordans. Dejligt repertoire, som seniorer elsker at danse til. Lidt go´musik, gør alle mennesker glade.

 

5Alive

Et utroligt rutineret band, som er garanti for professionel showmanship i rigelige mængder. Et godt danseband med 4 musikere og sangerinde, der spiller et godt og dansevenligt repertoire.   Det swinger og bandet kommer godt ud over scenekanten med højt humør.