Musik på Ølgod i 2022

Shubiforsjov Duo

Alle elsker Shu-bi-dua, så enkelt er det. Tusindvis af danskere i alle aldre kan synge med på uforglemmelige hits som: Danmark, Hvalborg, Vuffeli-Vov, Den Røde Tråd, Står på en Alpetop, Kære Lone, Fed Rock, Sexchikane og mange, mange flere. I 2011 gik festen på pause, da forsanger Michael Bundesen blev syg og udsigten til at opleve Shu-bi-dua live forsvandt.

Nu kan festen imidlertid fortsætte med Shubiforsjov DUO, der består af de entusiastiske og passionerede Shu-bi-dua elskere Claus Petersen og Mikkel Henriksen. Med en stemme, der kommer meget tæt på Michael Bundesens, imponerer Claus Petersen. Læg dertil Mikkel Henriksens forrygende guitarspil og de 2 herrers humør og musikalitet, så er der lagt op til en fest. På rekordtid er Shubiforsjov DUO blevet et eftertragtet navn til en bred vifte af arrangementer.

Med Shubiforsjov DUO på plakaten er der dømt musikalsk hygge, hvor publikum (uanset alder) kan synge med på linier som ”Hvis du går og tænker på at spørge mig…”, ”se solen stiger op over bilkirkegården”, ”når jeg kommer ind går blomsterne ud” eller ”åh men Hvalborg… sikken én”. Måske lader nogle blandt publikum sig rive med og tager en dans, når Sjubiforsjov DUO sætter ”Tryk på” med ”NamNam” og ”Fed Rock” – alt er tilladt, bare med hygger sig!

 

DJ Guttermann

Torsten Guttermann kan godt lide betegnelsen Party DJ, fordi det forpligter. Han skal være DJ til fest og skabe god stemning med den musikalske værktøjskasse ! Musikken vi sang med på i vores ungdom eller den musik vi alle hører på vej til jobbet, på skiferien, i syden’s sol og klassikeren alle kender.

Vi har alle et fælles soundtrack til vores liv – Musikalske fællesnævnere, der binder generationerne sammen. Dj Guttermann er manden der tager rummet, byder velkommen og fører dine gæster igennem aftenen og så skal der mixes.

 

Alleycats

Et af Danmarks absolut bedste dansebands. En trio der sætter stemningen i top med god musik og underholdning. AlleyCats er 3 friske, jyske musikere der virkelig kommer ud over scenekanten.

 

Montana Band

MONTANABAND leverer musik og underholdning i topklasse.  Et hæsblæsende repertoire hvor ALLE kommer på gulvet. Om det er musik fra GREASE, ABBA, AC/DC, QUEEN, Melodi Grand Prix, 80erne eller de nyeste hits, bliver alt leveret med energi og spilleglæde – kort sagt: MONTANABAND kommer ud over scenekanten!

 

Torben lendager & Roosters

Torben Lendager Band er navnet på bandet med Danmarks ældste teenager i forgrunden, nemlig Torben Lendager. Mange vil nok huske Torben Lendager fra de gode “gamle” dage, hvor han i 1970’erne serverede orkestret Walkers det ene store hit efter det andet. Hvem husker ikke “Little Kitty, Shalalala”, “Forever Together” samt “Fire” for bare at nævne et par stykker.

Forsangeren var dengang Torben Lendager. Han fik mange pigehjerter til at banke, og der blev ikke sparet på energien, når han optrådte. I dag har Torben Lendager et fast samarbejde med The Roosters, som i mange år har spillet et utal af koncerter over hele landet, og han er garant for det musikalske lydtæppe med deres store musikalitet og flotte vokal arbejde. Det er rutinerede folk med mange års erfaring på den danske musikscene.

Tilsammen danner de Torben Lendager Band, hvor repertoiret er sammensat af numre fra Walkers-tiden, Torbens egen solo karrierer samt diverse cover numre.

 

NightLife

Når danseskoene skal kridtes, og skørterne svinges, så er NightLife partybandet, der kan sætte gang i festen. Bandets højeste prioritet er altid at give alle gæster en fantastisk fest. NightLife har mange års erfaring fra scener i Danmark og leverer altid et professionelt show med masser af lys, røg og fede sange, som alle kan synge med på.

NightLife tager publikum med på musikalske rejser, f.eks. en tur igennem discohits, Motown-hits, ABBA-hits, Grease-hits, Melodi Grand Prix-hits, pop/rock-hits m.m. Det er en tidsrejse, hvor det hele er sat kreativt sammen, så gæsterne får en ’aha-oplevelse’. Repertoiret hos NightLife spænder generelt fra 70’erne og frem til i dag, så der er noget for enhver smag og aldersgruppe.

Det musikalske niveau er særdeles højt, og når NightLife er i huset, så er det 100 % sikkert, at dansegulvet kommer til at syde, og at feststemningen er i top.

 

Petmics

Fantastisk spilleglæde, altid godt humør samt fornemmelsen for publikums musikønsker. Det er de tre kodeord, når PetMic’s går på scenen.  Humørbomben af en duo består af Peter og Stefan, hvis musikalitet spænder over alt lige fra pop, rock, danske samt udenlandske slagere og ikke mindst de nye toner. Derudover komponerer PetMic’s også deres egen musik. Høflige og velklædte forfører de deres publikum, så alle er sikre på at gå hjem med et godt humør og en stemning, de sent vil glemme.

 

Butterflies

Butterflies er en spilleglad duo, der lægger vægt på den gode underholdning. Med Brian Pedersen klimtende på keyboardet og Henrik ”Fætter” Pedersen på trommer og sang, der garanti for, at dine gæster kommer i et festligt lag.

Butterflies’ to medlemmer bor på hver sin side af Storstrømmen, men forsøder festerne i en større geografi med deres glade musik. Butterflies har spillet sammen i mere en 30 år, og de har optrådt ved adskillige lejligheder som orkester for flere kendte kunstnere, på tv i Top Charlie og på DK4. Butterflies spiller til alt lige fra byfester f.eks. Vordingborg Festuge, festivaler, firmafester, familiefester til kæmpe halballer med en masse festglade mennesker.

Butterflies klarer altid den musikalske opgave med stort overskud og engagement, og de gør en dyd ud af at spille så bredt et repertoire som muligt. Intet arrangement er for lille eller for stort til Butterflies.

 

Hit Busters

Hitbusters er et orkester der sætter den musikalske oplevelse i højsædet. Vi spiller fordi vi elsker det musikalske håndværk og fordi vi elsker at underholde. Vi vælger altid numre som folk kan danse til og synge med på. Numre som klæder vores dygtige sangerindes stemme.

En del af vores numre spilles som medleys, hvor der er en gennemgående rød tråd – f.eks. ABBA-medley, Disco-medley, Grease-medley og Melodi Grand Prix-medley.

Genremæssigt spænder vi bredt. Nogle gange skruer vi op for guitaren og trykker den af med noget fed rock, f.eks. i vores power-versioner af “Maniac” fra filmen Flashdance og Kim Wilde’s hit “Kids In America”. Der er også plads til fede danske hits, f.eks. “Jeg Tager Imod” med Thomas Helmig, “Regndans” med Danseorkestret og “Sømand Af Verden” med Dodo & The Dodos.

Pigerne blandt publikum får god mulighed for at synge med på en gang girlpower når vi spiller “I’m Outta Love” med Anastacia og Belinda Carlisle’s megahit “Heaven Is A Place On Earth”. Og naturligvis spiller vi også “In A Moment Like This”, som vores sangerinde Christina Chanée vandt Dansk Melodi Grand Prix med i 2010.

I pinsen spiller hitsbusters, og som gæste solist præsenteres Bryan Adams Jam  løbet af aftenen.

 

HEAVEN Danceband

Få gang i danseskoene! Når Heaven dance band fyre op under musikken fra 60-70-80-90erne og dansktop fra den glade flower power tid samt nutidens hitlistemusik, så det er næsten umuligt at sidde stille! Heaven Dance Band lever i en anden verden. En verden, der er for sød, for positiv og for optimistisk – men alligevel letgenkendelig. Og netop derfor har Heaven noget at give dig. En god aften med god musik.

Brian Spillemand

Husmusiker, som spiller god musik hver onsdag eftermiddag til seniordans. Dejligt repertoire, som seniorer elsker at danse til. Lidt go´musik, gør alle mennesker glade.

 

5Alive

Et utroligt rutineret band, som er garanti for professionel showmanship i rigelige mængder. Et godt danseband med 4 musikere og sangerinde, der spiller et godt og dansevenligt repertoire.   Det swinger og bandet kommer godt ud over scenekanten med højt humør.